Робоча зустріч вчителів математики Сторожинецької ОТГ

18 лютого 2020 року в Сторожинецькому ліцеї № 1 відбулася методична студія вчителів математики Сторожинецької міської ради. На зустріч були запрошені :

Біляніна О.Я.- методист науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін ІППОЧО, відмінник освіти України

Сумарюк М.І. - доцент кафедри методики викладання природничо-математичних дисциплін ІППОЧО, кандидат фізико-математичних наук

Семчук А.Р. - доцент кафедри методики викладання природничо-математичних наук ІППОЧО, кандидат фізико-математичних наук.

Учасники студії мали змогу ознайомитися з сучасними технологіями та методикою викладання математики, розв’язування окремих видів задач при підготовці до ЗНО та олімпіад.

Своїми враженнями від зустрічі, від закладу гості студії поділилися на сторінках «Фейсбуку»

/Files/images/1novini/18022020/2.jpg Біляніна О.Я. «Уперше я побачила, якою може бути комфортна школа для навчання дітей, де багато світла й зелені, просторі коридори й зручні кабінети, велике подвір'я з альтанками для спілкування. Це Сторожинецький ліцей №1. Так, трошки далі від траси, але це 10-15 хвилин здорового способу життя! А далі - добротне освітнє середовище. Очевидно, що приклалася криативна особистість чи ціла спільнота, щоб на сьогодні мати такий освітній заклад! Ошатні кабінети, стриманий стиль оздоблення, скромність у дизайні, але ВСЕ НАТУРАЛЬНО! Директор, Сергій Григорович - справжній господар; заступник - Зоряна Андріїївна - координатор ефективного навчання і здружений колектив, який не боїться праці ні розумової, ні фізичної (територія велика). Дякуємо Олександрі Іванівні Береговенко, методисту відділу освіти ОТГ, що так вдало вибрала заклад для організації діяльності студії. Дякуємо Надії Іванівні й Зоряні Андріївні, які навчили Михайла Ілліча Сумарюка математиці, а всьому колективу, що помагали йому зростати! Мене надзвичайно вразив директор! Він не був зверхнім начальником,а Творцем справи! Тому я не одразу зрозуміла, що цей хлопець -Директор. Якщо маємо таких усвідомлених педагогів, то освіта України зробить справжню реформу на славу українцям! Дякуємо щиро Сергію Григоровичу!»

/Files/images/1novini/18022020/3.jpg Сумарюк М.І. «Відвідав учора свою Рідну школу - Сторожинецький ліцей № 1 (колишня школа-інтернат), де я навчався в1990-2001 рр. Дуже-дуже радий зустрічі із моїми найкращими ВЧИТЕЛЯМИ математики - Зоряною Андріївною та Надією Іванівною!!! Зоряна Андріївна навчала мене азів математики, починаючи з 5-го класу. Це справді найкраща моя вчителька!!! Завдяки Надії Іванівні, яка працювала з нами у фізико-математичній школі під час навчання у 10-11 класах, я вже остаточно вирішив, що пов'яжу своє життя із математикою. Пам'ятаю як ми з Надією Іванівною розв'язували море задач у період коли відключали світло - просто при запалених свічках... Щиро Вам дякую за все, дорогі мої і найкращі вчителі!!!»

/Files/images/1novini/18022020/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 334