Сторожинецький ліцей №1 щиро вітає всіх з початком нового навчального року та святом Знань!

Вітання

Дорога освітянська родино: учні , батьки, педагоги.

Традиційно на початку осені в усіх освітніх закладах нашої країни радісно лунає перший дзвоник, кличе у Країну Знань. Але не цьогоріч… Шість місяців війни змінили життя кожного з нас… Україна мужньо бореться за свою незалежність, за право усіх українців щасливо жити на рідній землі,а дітей навчатися . Війна в Україні внесла певні корективи в діяльності закладів освіти: лише окремі школи будуть навчатися в очному режимі .

01 вересня ми розпочинаємо відлік часу нового навчального року У цей день хочу щиро привітати всіх учнів нашого ліцею, ви справжні герої, бо старанно вчилися, хоча й дистанційно, долали страх і сумніви. Війна змусила вас подорослішати завчасно, стати сильнішими і впевненішими. Пам”ятайте : Україні потрібні ваші знання, віра і оптимізм, патріотична громадянська позиція .

Шановні батьки!

Ми з вами виховуємо дітей в дуже непростий час. Нашим дітям доводиться чути такі страшні слова: “ війна”та “воєнний стан”.Ми думаємо про те, як убезпечити власних дітей від можливих загроз.

Безперечно, це дім, рідний, затишний, батьківський дім. Це наш ліцей , куди ви приводите щодня свою дитину на навчання.

Памятайте, що ваші діти в нашому ліцеї завжди під наглядом небайдужих людей, що забезпечують повну увагу і супровід у разі необхідності.

Сподіваюсь на розуміння і відповідальність кожної родини, на подальшу співпрацю і партнерство всіх учасників освітнього процесу заради досягнення нашої спільної мети— забезпечення якісної освіти, виховання та розвитку наших дітей.

Батькам першокласників бажаю великої любові і великого терпіння на шкільному шляху довжиною в 12 років, батьківської мудрості, поваги та порозуміння з учителями. .

Висловлюю щиру подяку всім батькам та рідним наших учнів за активну співпрацю, підтримку дітей у нелегкий час дистанційного навчання.

Вам, шановні колеги, у перший день нового навчального року бажаю наснаги татерпіння, творчих здобутків, поваги і вдячності від учнів та батьків за вашу самовіддану працю.

Нехай для кожного із нас цей навчальний рік стане щасливим і неповторним, принесе здоров’я, мир, добробут іспокій нанашу землю. Зі святом Знань, з новим навчальним роком!!!

З повагою,директор ліцею №1 Сергій КАЧАНОВСЬКИЙ

Кiлькiсть переглядiв: 45